Norsk Hytte Udlejning vokser - og skifter navn i Danmark og Sverige

 

50.000 sengepladser online i Norge er ikke længere nok for rejseselskabet Norsk Hytte Udlejning (NHU). Interessen for overnatning og oplevelser på de nordlige breddegrader vokser, og derfor har NHU et klart mål: At øge antallet af sengepladser til ca. 100.000 senge online i hele Skandinavien det kommende år.

 

Dermed er virksomheden et af de selskab, der udbyder flest sengepladser online i hytter og lejligheder i Skandinavien.

 

Virksomheden skifter derfor navn fra Norsk Hytte Udlejning til Nordisk Hytte Udlejning i Sverige og Danmark.

 

- Det er den naturlige konsekvens af, at vi får flere gæster. Vi har ikke længere alle de sengepladser, som kunderne efterspørger i Norge, så vi vil gerne udbygge vores portefølje og aktiviteter i Sverige, siger Lars Møller, direktør i Nordisk Hytte Udlejning.

 

Trods navneskiftet vil begge navne dog fortsat blive brugt i markedsføring. Norske hytter og hoteller bliver fortsat markedsført under navnet Norsk Hytte Udlejning, og markedsføring af hytter i Sverige bliver markedsført under Nordisk Hytte Udlejning.

 

Udvidelsen til de øvrige destinationer i Skandinavien er allerede i fuld gang. I løbet af 2017 udvider Nordisk Hytte Udlejning med mange tusinde nye hytter og lejligheder i Sverige, og i 2018 sættes også Danmark på virksomhedens destinationskort.

 

I Sverige er der fra start 9 vinterdestinationer, og i efteråret 2017 udvides tilbuddene også til sommerdestinationer langs vestkysten og i Stockholm.

 

I Danmark får det nordvestlige Jylland besøg af Nordisk Hytte Udlejnings kunder i løbet af 2018. Thy og Cold Hawaii ved den jyske vestkyst bliver første destination for virksomhedens aktiviteter med udlejning af sommerhuse.

 

- Thy er vores egen baghave. Vi ved, hvor mange gode oplevelser og aktiviteter der gemmer sig her, siger Lars Møller, der har sit hovedkontor i Thisted.

 

Ingen ændringer

Trods navneskiftet og Nordisk Hytte Udlejnings udvidelser til øvrige dele af Skandinavien er forholdene for både kunder, personale og samarbejdspartnere uændret.

 

Nordisk Hytte Udlejning har hele tiden været registreret som et binavn i virksomheden, og derfor forbliver kontonumre, CVR-nummer mv. de samme. Samtidig vil navnet Norsk Hytte Utleie, som er datterselskab til Norsk Hytte Udlejning, fortsat blive brugt i Hafjell, hvor virksomheden har mange hytter.  

 

Norliv, som er et søsterselskab, til Nordisk Hytte Udlejning og har de sidste år haft fokus på kystaktiviteter, kultur, mad, events og Hurtigruten samt over 330 hoteller i Skandinavien. Her samles Nordisk Hytte Udlejnings specialviden under ét for alt det, som ikke har med ski at gøre.

 

Og med de mange nye initiativer i Nordisk Hytte Udlejning er der store forventninger

til fremtiden.

 

- Vi vil arbejde på at blive kundernes foretrukne online booking platform, når de booker hytter, hoteller og aktive oplevelser i Skandinavien, siger Lars Møller, der forventer øget beskæftigelse i virksomheden de kommende år.

 

FAKTA:

  • Udlejning af hytter begyndte i 1998.
  • Norsk Hytte Udlejning har eksisteret siden 2003.
  • Virksomheden udbyder overnatning i hytter og på hoteller i hele Skandinavien - både til enkeltpersoner og grupperejser.
  • Virksomheden forhandler cruise med Hurtigruten langs den norske vestkyst, Svalbard, Island, Grønland og Antarktis.
  • De seneste 15 år har virksomheden haft fokus på større grupperejser som skiferier for efterskoler og aktive grupper.
  • Norsk Hytte Udlejning, nu Nordisk Hytte Udlejning, har hovedkontor i det nordvestlige hjørne af Jylland - i Thisted. Her sidder syv-otte ansatte. Desuden har virksomheden én ansat i København og mellem én og fem ansatte i Hafjell.

 

KONTAKTINFORMATION:

Lars Møller, direktør i Norliv og Nordisk Hytte Udlejning

Mail: lars@nhu.dk  

Tlf: +45 2143 8587